CASE

Genom åren har vi arrangerat en hel del evenemang. Här kan ni läsa mer om vad vi har gjort och skaffa inspiration och idéer till ert nästa event. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just er!

Röst på din favorit

Varbergs Största After Work

För femte året i rad arrangerar vi Varbergs kanske roligaste AW! Även i år är vi på härliga Societén med förra årets succé ”Låt oss dansa”.

VarbergsGalan 2018

VarbergsGalan arrangeras för 14:e året i rad och vi hoppas att det likt förra året blir fullsatt med 750 glada gäster. Detta blir en kväll att mingla, äta & dricka gott, underhållas från scen och framförallt applådera våra duktiga företagare i Varberg framåt.

Varbergs Näringslivsdag 2018

Varbergs Näringslivsdag är tillbaka! Markera torsdagen den 12:e april i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt.

NW Event 2017

Tack alla kunder, samarbetspartners och gäster som på något sätt varit inblandade i våra event 2017. Vi vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år!

Lag-VM i bordtennis 2018

Mellan den 29 april och 6 maj 2018 spelas LIEBHERR World Team Table Tennis Championships i Halmstad Arena. Tävlingen kommer att bli ett av de största idrottsarrangemangen någonsin i Halmstads historia.

Varbergs Största After Work

Varberg Största After Work är tillbaka för fjärde året i rad, denna gång med spanska influenser. Ni kommer även bjudas på underhållning i form av Varbergs egna ”Låt oss Dansa”.

 

Jakten på skatten

Jakten på skatten är en teambuilding aktivitet som både passar för den lilla privatgruppen som det medelstora företaget. Konceptet är sammansatt av roliga tävlingar som leder fram till den avslutande skattjakten på stranden.

After Work med Hajtum

Vilken fantastik kväll vi fick tillsammans med härligt väder, god mat och dryck, underhållning och mingel. Stort tack till alla inblandade.

Varbergs Näringslivsdag

Nu får äntligen Varberg en egen inspirations -och näringslivsdag! Markera torsdagen den 11 maj i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt.

Varbergs Största After Work

Stor, större, störst! Om det fanns ett större ord skulle vi använda det, Varbergs minst sagt största after work lever upp till sitt rykte.

VarbergsGalan

Återigen fick vi förtroendet att arrangera VarbergsGalan. I år var det inget jubileum, vi ville ändå överträffa förra året. Så blev det också – hela 706 personer samlades för att uppmärksamma framgångsrika företagare i Varberg!

Singelkryssning

För fjärde året i rad arrangerade vi en Singelkryssning på Viking Cinderella. Kul att få träffa alla förväntansfulla singlar och vi hoppas att några även fann kärleken ombord!

Spadtaget Lugnetrondellen

Ryktet säger att Max kommer till Varberg, helt rätt men inte bara det. Ett nytt shoppingområde ska byggas och när första spadtaget skulle grävas var NW event på plats för att hålla i invigningen. Vi ser fram emot resultatet!

Wästkustens Mästare – mini

Första gången vi arrangerade Wästkusten Mästare var det 160 personer som deltog, men konceptet funkar naturligtvis även för mindre grupper och vi anpassar oss alltid efter kundens behov.

P4 Halland för Världens Barn

P4 Halland ville sälja ut sitt grammofonarkiv och skapa roliga aktiviteter i samband med detta till förmån för Radiohjälpens insamling till Världens Barn. Vi på NW Event är alltid med på nya utmaningar och var glada att få förfrågan.

Varberg Summer Horse Show

Hästtävlingen återvände till Varberg och åter igen i våra händer. Större och bättre skulle den bli. Sveriges och några av världens bästa ryttare samlades och satte Varberg på kartan.

Wästkustens Mästare

Tillsammans med NW Event satte vi ihop ”Wästkustens Mästare”. Grenar som verkligen fick fram både tävlingsmänniskan samt lagbygget. Vi kunde inte bli mer nöjda. Högsta betyg!

Äventyrsresa till Puerto Banus

Till Etikhus personal anordnade vi en fartfylld resa till soliga Puerto Banus i Spanien. Här fick de njuta av den goda maten, stränderna och hamnen. En riktigt härlig resa som fyllde på energiförrådet för en lång tid framöver!

Mingelkryssning med PRO & SPF

Tillsammans med Viking Line, PRO och SPF arrangerade vi en mingelkryssning för seniorer. 22 härliga timmar spenderade vi till havs tillsammans och säkert var det många som fortsatte kontakten även på land.

Home Sweet Home

Än en gång var det dags att arrangera hem & trädgårdsmässan Home Sweet Home. Ett roligt uppdrag som NW Event fått förtroende att genomföra för andra året i rad.

AW @ Surfers

Under VarbergsGalan 2015 gick det prestigefyllda priset Årets Företagare till Surfers Paradise. Detta ville vi naturligtvis uppmärksamma och arrangerade därför en After Work i deras lokaler.

Misstagens Mästare Företagarna

Ofta så pratas det om framgångar, men det man brukar lära sig mest av är sina misstag. Därför lät vi ett antal välkända företagare kliva upp på scen och berätta om de beslut och erfarenheter som inte riktigt gått som de hade tänkt sig.

Award Party Laholm

100 st. marschaller lyste upp Skottorps slott för att välkomna gästerna. Med alla hjärtans dag på ingång ville vi fira framgångsrika företagare i kärlekens tecken. Stämningen var på topp och fina priser delades ut till framgångsrika företagare.

BEWi Cup

Vi vill tacka BEWi Group för att vi fick vara med och planera ert ledningsevent här i Varberg. En inspirerande kick-off fylld av intressanta föreläsningar, fantastiska spaupplevelser, god mat och kämparglöd.

Varbergs Största After Work med världsrekord!

Vad roligt det vore om vi kunde slå världsrekord i champagneprovning tänkte vi, och så blev det! Detta är en kväll vi sent kommer glömma!

Mötesplatsen Singelkryssning

För tredje året i rad lättade Sveriges största singelkryssning ankare! Viking Cinderella var fylld av förväntansfulla singlar redo för 22 timmar till havs fyllda med aktiviteter som förhoppningsvis kunde leda till livslång kärlek.

VarbergsGalan

Detta var första året som NW Event fick äran att planera och genomföra VarbergsGalan. Inte heller var det ett vanligt år utan galan hade 10 års-jubileum och vi slog besöksrekord med våra 700 gäster!

Varberg Summer Horse Show

Hästsporten i Varberg skulle nu nå en helt ny nivå, då en trestjärnig internationell hästhoppningstävling bestämde sig för att landa i Varberg. Under ett antal dagar byggde vi upp tävlingen från grunden ute på Håsten.

Mingelkryssning med PRO & SPF

Tillsammans med Viking Line, PRO och SPF arrangerade vi en mingelkryssning för seniorer. 22 härliga timmar spenderade vi tillsammans och säkert var det många som fortsatte kontakten även på land.

Träningsresa med Företagarna

Lite brunare, med mera energi, inspiration och en aning träningsvärk lämnade vi Portugal efter en vecka tillsammans med Företagarna.

Vårmingel Bildepån

Företagarnas Vårmingel hos Bildepån blev en succé. Programmet gav något för alla.

Home Sweet Home

Home Sweet Home blev en riktig succé med kanonväder, bra mässpriser, mysigt café och härlig underhållning i parken. Vi på NW Event vill tacka alla utställare, besökare och underhållare som kom till mässan och ser fram emot att träffa er igen nästa år!

Alla hjärtans dag-middag

Alla hjärtans dag brukar vanligtvis vara parens stora högtid, men i år satsade vi på singlarna! På uppdrag av Mötesplatsen.se anordnades ett Alla hjärtans dag-firande på Scandic Opalen i Göteborg med 5-rätters middag.

BEWi Cup

Innebandy Cup stod vi för, lagandan, stämningen och glatt humör stod BEWi för. En kick-off som alla företag borde ha tycker vi, med inspirerande föreläsningar och god mat.

Varberg Open

Mycket skratt, svett, god mat, kalla öl och många bra bollar mellan Jörgen Persson och Ulf Tickan Karlsson blev det i vackra Spegelsalen under Varberg Open men framförallt blev det även mycket nätverkande mellan alla dessa chefer.

Supporterhörnan

Under hela innebandy-VM fanns NW Event på plats på Scandic Opalen i Göteborg. Där laddade vi upp före Sveriges 6 matcher vid Supporterhörnan.

Julmässa med Let´s deal

NW event gjorde en deal med Let´s deal! Ett spännande event där man fick chansen att fynda sina julklappar samtidigt som man gjorde en god gärning.

Trollkarlen från Oz

Tre fulla föreställningar i Sparbankshallen på mindre än 2 dygn med Glada Hudikteatern är oslagbart. Vi hoppas verkligen att vi får vara värd på flera platser i framtiden med denna underbara ensemble.

Mötesplatsen Singelkryssning

Många förväntansfulla singlar stod och väntade medans landbryggan sänktes ner. Fartyget fylldes fort och redan från start satte vi igång med vårt fullspäckade program som förhoppningsvis skulle leda till kärlek.

Møteplassen Superevent

Inte ens Norge kan hålla sig borta från våra singelevent. Denna gång i huvudstaden Oslo!

Varbergs Största After Work

En riktig dundersuccé, minst sagt! Dock kan det inte bli annat med våra fantastiska föreläsare Mia Törnblom, Pär Johansson & Boris Lennerhov.

Mötesplatsen Weekend

För andra året i rad arrangerades Mötesplatsen Weekend i Varberg. Staden fylldes av härliga singlar som var redo för ett nytt äventyr.

Vi är startklara!