EVENT

Fest & Afterwork

Efter en slitsam arbetsvecka tycker vi att man ibland kan unna sig en riktig brakfest. Eller varför inte ta med kollegorna på en After Work? Vi skapar fester och After Works utöver det vanliga. NW Event gillar det där lilla extra och hoppas att alla går hem med ett leende på läpparna, och trots diverse minnesluckor så får man vara med om en oförglömlig kväll. Vi följer med från idé till genomförande om så önskas och ser till att din fest blir lite lite bättre än vad du faktiskt hade tänkt från början.

CHECKLISTA

  • Förväntningar
  • Målsättning
  • Budget
  • Antal deltagare
  • Tid och plats
  • Tema
  • Känsla
  • Idéer

CASE

Varbergs Största After Work

En riktig dundersuccé, minst sagt! Dock kan det inte bli annat med våra fantastiska föreläsare Mia Törnblom, Pär Johansson & Boris Lennerhov.

Møteplassen Superevent

Inte ens Norge kan hålla sig borta från våra singelevent. Denna gång i huvudstaden Oslo!

Vårmingel Bildepån

Företagarnas Vårmingel hos Bildepån blev en succé. Programmet gav något för alla.

Varbergs Största After Work med världsrekord!

Vad roligt det vore om vi kunde slå världsrekord i champagneprovning tänkte vi, och så blev det! Detta är en kväll vi sent kommer glömma!

Misstagens Mästare Företagarna

Ofta så pratas det om framgångar, men det man brukar lära sig mest av är sina misstag. Därför lät vi ett antal välkända företagare kliva upp på scen och berätta om de beslut och erfarenheter som inte riktigt gått som de hade tänkt sig.

AW @ Surfers

Under VarbergsGalan 2015 gick det prestigefyllda priset Årets Företagare till Surfers Paradise. Detta ville vi naturligtvis uppmärksamma och arrangerade därför en After Work i deras lokaler.

Varbergs Största After Work

Stor, större, störst! Om det fanns ett större ord skulle vi använda det, Varbergs minst sagt största after work lever upp till sitt rykte.

After Work med Hajtum

Vilken fantastik kväll vi fick tillsammans med härligt väder, god mat och dryck, underhållning och mingel. Stort tack till alla inblandade.

Varbergs Största After Work

Varberg Största After Work är tillbaka för fjärde året i rad, denna gång med spanska influenser. Ni kommer även bjudas på underhållning i form av Varbergs egna ”Låt oss Dansa”.

 

Varbergs Största After Work

För femte året i rad arrangerar vi Varbergs kanske roligaste AW! Även i år är vi på härliga Societén med förra årets succé ”Låt oss dansa”.

Vi är startklara!