EVENT

Mässor & Välgörenhet

Förväntningar, glädje och utbyte brukar känneteckna en mässa eller ett välgörenhetsevenemang. Det finns förväntningar från besökarna att hitta just det de letade efter eller kanske något helt annat och förväntningar från utställarna att möta sina kunder och skapa nya kontakter. Det kan finnas förväntningar om en upplevelse och förväntningar om att samla in mycket pengar till det välgörenhetsändamål som man brinner för. Det ligger glädje i luften och alla vill gå därifrån nöjda med just sitt utbyte oavsett om det är en produkt, en ny kund eller känslan av att ha varit med och gjort skillnad. Vi på NW Event tycker det är riktigt spännande att få jobba med dessa projekt och hjälper gärna till med just ert arrangemang. Vi kan hjälpa dig med hela processen från koncept och försäljning till genomförande och utvärdering eller så hjälper vi till med utvalda delar.

CHECKLISTA

Förväntningar
Målsättning
Syfte
Budget
Känsla
Datum
Idéer

CASE

Julmässa med Let´s deal

NW event gjorde en deal med Let´s deal! Ett spännande event där man fick chansen att fynda sina julklappar samtidigt som man gjorde en god gärning.

Home Sweet Home

Home Sweet Home blev en riktig succé med kanonväder, bra mässpriser, mysigt café och härlig underhållning i parken. Vi på NW Event vill tacka alla utställare, besökare och underhållare som kom till mässan och ser fram emot att träffa er igen nästa år!

Home Sweet Home

Än en gång var det dags att arrangera hem & trädgårdsmässan Home Sweet Home. Ett roligt uppdrag som NW Event fått förtroende att genomföra för andra året i rad.

P4 Halland för Världens Barn

P4 Halland ville sälja ut sitt grammofonarkiv och skapa roliga aktiviteter i samband med detta till förmån för Radiohjälpens insamling till Världens Barn. Vi på NW Event är alltid med på nya utmaningar och var glada att få förfrågan.

Vi är startklara!