EVENT

Skräddarsydda evenemang

Vi på NW Event älskar att hitta på nya grejer och skräddarsyr gärna ditt event för att det ska passa just dig. Om du har en idé eller om du behöver inspiration så är du varmt välkommen in till oss på en kreativ kopp. Bland våra case kan du läsa mer om vad vi har gjort tidigare. Vi kan hjälpa dig med helhetsarbetet kring evenemanget, allt från sponsring och marknadsföring till genomförande och utvärdering eller så hjälper vi till med utvalda delar, det väljer du. Vårt mål är att du ska bli 100 % nöjd och därför jobbar vi alltid med en nära kundrelation.

CHECKLISTA

  • Förväntningar
  • Målsättning
  • Idéer
  • Öppet sinne

CASE

Mötesplatsen Weekend

För andra året i rad arrangerades Mötesplatsen Weekend i Varberg. Staden fylldes av härliga singlar som var redo för ett nytt äventyr.

Møteplassen Superevent

Inte ens Norge kan hålla sig borta från våra singelevent. Denna gång i huvudstaden Oslo!

Mötesplatsen Singelkryssning

Många förväntansfulla singlar stod och väntade medans landbryggan sänktes ner. Fartyget fylldes fort och redan från start satte vi igång med vårt fullspäckade program som förhoppningsvis skulle leda till kärlek.

Trollkarlen från Oz

Tre fulla föreställningar i Sparbankshallen på mindre än 2 dygn med Glada Hudikteatern är oslagbart. Vi hoppas verkligen att vi får vara värd på flera platser i framtiden med denna underbara ensemble.

Alla hjärtans dag-middag

Alla hjärtans dag brukar vanligtvis vara parens stora högtid, men i år satsade vi på singlarna! På uppdrag av Mötesplatsen.se anordnades ett Alla hjärtans dag-firande på Scandic Opalen i Göteborg med 5-rätters middag.

Mötesplatsen Singelkryssning

För tredje året i rad lättade Sveriges största singelkryssning ankare! Viking Cinderella var fylld av förväntansfulla singlar redo för 22 timmar till havs fyllda med aktiviteter som förhoppningsvis kunde leda till livslång kärlek.

Varbergs Näringslivsdag

Nu får äntligen Varberg en egen inspirations -och näringslivsdag! Markera torsdagen den 11 maj i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt.

Varbergs Näringslivsdag 2018

Varbergs Näringslivsdag är tillbaka! Markera torsdagen den 12:e april i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt.

Vi är startklara!