EVENT

Sportevenemang

Det finns få event som kan engagera publiken så mycket som ett sportevenemang kan göra. Vi har erfarenhet av att arrangera både små och stora sportevenemang och hjälper er gärna med ert nästa projekt! Antingen kan vi hjälpa er med hela processen eller ett utvalt område. Funktionärer, supporterhörna, mässa, VIP-område, restaurangområde, tävlingar, kringarrangemang, barnområde, kändismatcher, show m.m. Ja det finns massor att hitta på när det kommer till sportevenemang hör av er till oss så tar vi fram ett upplägg som passar just er.

CHECKLISTA

Förväntningar
Målsättning
Budget
Känsla
Datum
Idéer

CASE

Supporterhörnan

Under hela innebandy-VM fanns NW Event på plats på Scandic Opalen i Göteborg. Där laddade vi upp före Sveriges 6 matcher vid Supporterhörnan.

Varberg Open

Mycket skratt, svett, god mat, kalla öl och många bra bollar mellan Jörgen Persson och Ulf Tickan Karlsson blev det i vackra Spegelsalen under Varberg Open men framförallt blev det även mycket nätverkande mellan alla dessa chefer.

Varberg Summer Horse Show

Hästsporten i Varberg skulle nu nå en helt ny nivå, då en trestjärnig internationell hästhoppningstävling bestämde sig för att landa i Varberg. Under ett antal dagar byggde vi upp tävlingen från grunden ute på Håsten.

Varberg Summer Horse Show

Hästtävlingen återvände till Varberg och åter igen i våra händer. Större och bättre skulle den bli. Sveriges och några av världens bästa ryttare samlades och satte Varberg på kartan.

Lag-VM i bordtennis 2018

Mellan den 29 april och 6 maj 2018 spelas LIEBHERR World Team Table Tennis Championships i Halmstad Arena. Tävlingen kommer att bli ett av de största idrottsarrangemangen någonsin i Halmstads historia.

Vi är startklara!