VAD VI GÖR

Event är vad vi gör i alla dess former! Stora som små, vi kan ta hand om hela processen eller hjälpa till med utvalda delar, det väljer ni. Vårt mål är alltid att ni ska bli 100 % nöjda och därför jobbar vi med en nära kundrelation.

Skräddarsydda evenemang

Vi på NW Event älskar att hitta på nya grejer och skräddarsyr gärna ditt event så att det ska passa just dig. Om du har en idé eller om du behöver inspiration så är du varmt välkommen in till oss på en kreativ kopp.

Konferens, Kick-off och Resor

Personalen är den viktigaste resurs ett företag har - se därför till att ta hand om dem väl. Vi på NW Event hjälper gärna till med detta. Låt oss vara med och planera er nästa konferens, kick-off eller resa.

Gala, Jubileum & Invigningar

När det är dags att sätta på sig finkläderna och fira något tillsammans är vi gärna med och arrangerar evenemanget. Den stora fördelen här är att du får vara gäst på din egen fest, så luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet.

Fest & Afterwork

Efter en slitsam arbetsvecka tycker vi att man ibland kan unna sig en riktig brakfest. Eller varför inte ta med kollegorna på en After Work? Vi skapar fester och After Works utöver det vanliga!

Sportevenemang

Det finns få event som kan engagera publiken så mycket som ett sportevenemang kan göra. Vi har erfarenhet av att arrangera både små och stora sportevenemang och hjälper er gärna med ert nästa projekt!

Mässor & Välgörenhet

Förväntningar, glädje och utbyte brukar känneteckna en mässa eller ett välgörenhetsevenemang. Vi på NW Event tycker det är riktigt spännande att få jobba med dessa projekt och hjälper gärna till med just ert arrangemang!

Vi är startklara!