CASE

Genom åren har vi arrangerat en hel del evenemang. Här kan ni läsa mer om vad vi har gjort och skaffa inspiration och idéer till ert nästa event. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just er!

20 års jubileum med Systeminstallation

Varbergs Näringslivsdag 2019

Varbergs Största After Work

För femte året i rad arrangerar vi Varbergs kanske roligaste AW! Även i år är vi på härliga Societén med förra årets succé ”Låt oss dansa”.

VarbergsGalan 2018

VarbergsGalan arrangeras för 14:e året i rad och vi hoppas att det likt förra året blir fullsatt med 750 glada gäster. Detta blir en kväll att mingla, äta & dricka gott, underhållas från scen och framförallt applådera våra duktiga företagare i Varberg framåt.

Varbergs Näringslivsdag 2018

Varbergs Näringslivsdag är tillbaka! Markera torsdagen den 12:e april i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt.

NW Event 2017

Tack alla kunder, samarbetspartners och gäster som på något sätt varit inblandade i våra event 2017. Vi vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år!

Lag-VM i bordtennis 2018

Mellan den 29 april och 6 maj 2018 spelas LIEBHERR World Team Table Tennis Championships i Halmstad Arena. Tävlingen kommer att bli ett av de största idrottsarrangemangen någonsin i Halmstads historia.

Varbergs Största After Work

Varberg Största After Work är tillbaka för fjärde året i rad, denna gång med spanska influenser. Under kvällen kommer ni bjudas på ett glas vin samt fantastiska smakprover från Coop och deras leverantörer samt Fiskeexporten.

Jakten på skatten

Jakten på skatten är en teambuilding aktivitet som både passar för den lilla privatgruppen som det medelstora företaget. Konceptet är sammansatt av roliga tävlingar som leder fram till den avslutande skattjakten på stranden.

After Work med Hajtum

För tredje året i rad har vi på uppdrag av Företagarna firat ”Årets Företagare” med en härlig After Work.

Varbergs Näringslivsdag

Nu får äntligen Varberg en egen inspirations -och näringslivsdag! Markera torsdagen den 11 maj i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt.

Varbergs Största After Work

Stor, större, störst! Om det fanns ett större ord skulle vi använda det, Varbergs minst sagt största after work lever upp till sitt rykte. I år bjöd vi på vinprovning och mat i italiensk anda.

VarbergsGalan

Återigen fick vi förtroendet att arrangera VarbergsGalan. I år var det inget jubileum, men vi ville överträffa förra året ändå.

Singelkryssning

För fjärde året i rad arrangerade vi en Singelkryssning på Viking Cinderella. Kul att få träffa alla förväntansfulla singlar och vi hoppas att några även fann kärleken ombord.

Spadtaget Lugnetrondellen

Ryktet säger att Max kommer till Varberg, helt rätt men inte bara det. Ett nytt shoppingområde ska byggas och när första spadtaget skulle grävas var NW event på plats för att hålla i invigningen.

Wästkustens Mästare – mini

Första gången vi arrangerade Wästkusten Mästare var det 160 personer som deltog, men konceptet funkar naturligtvis även för mindre grupper och vi anpassar oss alltid efter kundens behov.

P4 Halland för Världens Barn

Varje år är P4 Halland med och samlar in pengar till Radiohjälpens insamling Världens Barn. Skillnaden i år mot tidigare var att de dessutom skulle sälja ut sitt grammofonarkiv och ville skapa roliga aktiviteter i samband med detta.

Varberg Summer Horse Show

Hästtävlingen återvände till Varberg och åter igen i våra händer. Större och bättre skulle den bli. Sveriges och några av världens bästa ryttare samlades och satte Varberg på kartan.

Wästkustens Mästare

Tillsammans med NW Event satte vi ihop ”Wästkustens Mästare”. Grenar som verkligen fick fram både tävlingsmänniskan samt lagbygget. Vi kunde inte bli mer nöjda. Högsta betyg!

Äventyrsresa till Puerto Banus

Till Etikhus personal anordnade vi en fartfylld resa till soliga Puerto Banus i Spanien. Här fick de njuta av den goda maten, stränderna och hamnen.

Mingelkryssning med PRO & SPF

Tillsammans med Viking Line, PRO och SPF arrangerade vi en mingelkryssning för seniorer.

Home Sweet Home

Än en gång var det dags att arrangera hem & trädgårdsmässan Home Sweet Home. Ett roligt uppdrag som NW Event fått förtroende att genomföra för andra året i rad.

AW @ Surfers

Under VarbergsGalan 2015 gick det prestigefyllda priset Årets Företagare till Surfers Paradise. Detta ville vi naturligtvis uppmärksamma och arrangerade därför en After Work i deras lokaler.

Misstagens Mästare Företagarna

Ofta så pratas det om framgångar, men det man brukar lära sig mest av är sina misstag

Award Party Laholm

100 st. marschaller lyste upp Skottorps slott för att välkomna gästerna. Med alla hjärtans dag på ingång ville vi fira framgångsrika företagare i kärlekens tecken.

BEWi Cup

Vi vill tacka BEWi Group för att vi fick vara med och planera ert ledningsevent här i Varberg. En inspirerande kick-off fylld av intressanta föreläsningar, fantastiska spaupplevelser, god mat och kämparglöd.

Varbergs Största After Work med världsrekord!

Vad roligt det vore om vi kunde slå världsrekord i champagneprovning tänkte vi, och så blev det!

Mötesplatsen Singelkryssning

För tredje året i rad lättade Sveriges största singelkryssning ankare! Viking Cinderella var fylld av förväntansfulla singlar redo för 22 timmar till havs fyllda med aktiviteter som förhoppningsvis kunde leda till livslång kärlek.

Varberg Summer Horse Show

Mingelkryssning med PRO & SPF

Träningsresa med Företagarna

Vårmingel Bildepån

Alla hjärtans dag-middag

Supporterhörnan

Julmässa med Let´s deal

Trollkarlen från Oz

Mötesplatsen Singelkryssning

Varbergs Största After Work

Mötesplatsen Weekend

Vi är startklara!