CASE

Hållbarhetsresa till Åre

Vi fick äran att arrangera en konferensresa till Åre för en kund som ville tänka lite mer hållbart i sitt val av destination. Att ta nattåget till sin konferens är inte bara mer miljövänligt, utan blir en upplevelse i sig självt. Det ger en härlig gemenskap att få dela hytt med sina kollegor och ha hela företaget i egna tågvagnar. Denna gång nyttjades tiden till middag och grupparbeten.

Väl framme i Åre var det bara att promenera några hundra meter till hotellet där en god frukost väntade. För att få en härlig kick-start på resan blev det inspirationsföreläsning och sedan vandrade hela gänget upp till toppen med lunch i det fria.

Åre bjuder verkligen på många fantastiska naturupplevelser utöver skidåkningen, och att åka till Åre under sommarhalvåret är en upplevelse utöver det vanliga. För denna grupp hade vi valbara aktiviteter med downhill, forsränning, fjällridning, zip-line, guidade hantverkstur och Spa. Här fick vi några härliga dagar som blandades med konferens, aktiviteter, goda middagar och lite dans.

Är du också sugen på en mer hållbar konferensresa kan vi starkt rekommendera Åre. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

DETALJER

  • Hållbarhetsresa till Åre
  • UPPDRAGSGIVARE: