CASE

Varbergs Näringslivsdag 2018

Varbergs Näringslivsdag är tillbaka! Markera torsdagen den 12:e april i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt. Klockan 10.30 slår vi upp portarna till Sparbankshallen och välkomnar er in på ett härligt mingel och en tidig provsmakningslunch. Maria Möller, dagens konferencier kommer att leda oss genom programmet. Tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna: Marika Carlsson, Christer Olsson, Frida Boisen, Marcus Oscarsson och Jörgen Persson.  Dagen rundas av för dem som vill med en After Work.

INFORMATION

Datum: 12 april
Tid: 10:30 – ca. 19:15 (inklusive AW)
Plats: Sparbankshallen, Varberg

Biljettpris: 1200 kr exkl. moms.
Åldersgräns 18 år.

Program: Klicka här för att se programmet 

Köp din biljett längst ner på sidan. För mer information kontakta: info@nwevent.se
Vill du bli samarbetspartner till Näringslivsdagen kontakta Niclas för mer information: niclas@nwevent.se

 

FÖRELÄSARE

 

Frida Boisen
En av Sveriges populäraste föreläsare som blivit prisad ett flertal gånger för sina avtryck som digital ledare. Hon är digital chef på Bonnier Tidskrifter, krönikör på Expressen och dessutom författare. Till Varberg kommer hon för att föreläsa om hur man lyckas med sociala medier.

 

Christer Olsson
Fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och varvar det med författarskap och coachning av ledare och ledningsgrupper på några av Nordens största företag. Idag är Christer en av Sveriges mest bokade föreläsare känd för sin unika förmåga att förstå det vardagliga samspelet mellan människor.

 

Marika Carlsson
En av Sveriges roligaste personer som vunnit priset ”Årets kvinnliga komiker”  två gånger. Marika är en smart, charmig och utmanande komiker som medverkat i flera populära TV-program och föreställningar runt om i Sverige. Något som Marika verkligen nyttjar under sina uppdrag är kroppsspråket vilket också är vad hon kommer att prata om på Varbergs Näringslivsdag.

 

Jörgen Persson
Någon som gjort sig ett stort namn inom idrotten är Jörgen Persson som nu är högaktuell inför kommande lag VM i bordtennis i Halmstad där Jörgen är ambassadör. Jörgen var aktiv spelare fram tills 2012 och brinner fortfarande för sporten. Till Varberg kommer han för att berätta mer om VM och vad det har för betydelse för Halland.

 

MODERATOR

Maria Möller
Blir det Drottning Silvia eller Carola som kommer genom dörren till Varbergs Näringslivsdag? Ja det vet man aldrig när Maria Möller håller i trådarna som är en känd imitatör. Hon är dessutom sångerska, skådespelare och komiker så nog kan vi känna oss väl omhändertagna när en sådan multitalang som Maria ska lotsa oss genom programmet för Varbergs Näringslivsdag.

 

SAMARBETSPARTNERS

 

 

 

DETALJER

  • Varbergs Näringslivsdag 2018
  • 12 april
  • Sparbankshallen, Varberg
  • UPPDRAGSGIVARE: NW Event