CASE

Varbergs Näringslivsdag 2019

Varbergs Näringslivsdag är tillbaka! Markera torsdagen den 11:e april i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande, djup och skratt. Temat för dagen är i år: ”Vi är alla lika olika” vilket kommer att genomsyra dagen och föreläsningarna. Allt från hur man ska kommunicera med olika personligheter till vilka fördomar som kan finnas när man har olika bakgrunder. Dagen kommer även att beröra det lokala näringslivet.

Klockan 08.30 slår vi upp portarna och välkomnar er in på ett härligt drop-in mingel. Pär Johansson, dagens konferencier kommer att leda oss genom programmet. Tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna: Elaine Eksvärd, Milad Mohammadi, Marika Carlsson och Petter Askergren.  Föreläsningarna kommer varvas med fikapaus och provsmakningslunch där det ges tillfälle att nätverka med varandra och mingla med våra utställare. Dagen beräknas vara slut ca: 16:15.

 

INFORMATION

Datum: 11 april
Tid: 08:30- ca 16:15
Plats: Arena Varberg

Biljettpris: 1250 kr exkl. moms.
Åldersgräns 18 år.

Program: Klicka här för att se programmet. 

Köp din biljett: Varbergs Näringslivsdag är slutsåld men det går bra att skriva upp sig på kölista till evenemanget längst ner på sidan.

 

FÖRELÄSARE

Elaine Eksvärd
Retoriker, föreläsare och författare med ambitionen att retorikträna folket till ett ”kommunikationssexpack”. Hur hon lyckas med detta i Varberg återstår att se men det är med glädje vi välkomnar Elaine till Näringslivsdagen för att lära oss alla att snacka snyggt och hur man når ut med sin kommunikation till olika personligheter.

Milad Mohammadi
Jurist, statsvetare och omskakare som framför fantastiska föreläsningar som verkligen berör. Milad föddes i Iran och växte upp i Sverige. Med en bakgrund präglad av diskriminering och utanförskap växte det fram en stark drivkraft att göra en skillnad för andra. Som 22-åring var han både jurist och statsvetare. I dag är han en av Nordens mest efterfrågade talare inom mångfald och ledarskap och en prisbelönt kommunikatör. Till Varberg kommer Milad för att inspirera men kanske även provocera, vi ser med spänning fram emot Milads besök.

Marika Carlsson
En av Sveriges roligaste personer som vunnit priset ”Årets kvinnliga komiker” två gånger och som synts i både TV-program och föreställningar runt om i Sverige. Marika var bokad till Varberg redan förra året men på grund av en skada i knät blev hon tvungen att ställa in. Nu är knät läkt och vi välkomnar Marika till Varberg där hon bl.a. kommer prata om de fördomar som hon stött på och att våga vara annorlunda.

Petter Askergren
Petter känner nog de flesta till som en framgångsrik hiphopmusiker som hunnit med att fira 20 år som artist. Men Petter har även många andra järn i elden som kanske inte alla känner till. Han är författare, hyllad företagare, utbildad sommelier, restaurangägare och prisad föreläsare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna, vilket han kommer att bjuda på i Varberg. Petter har varit i Varberg ett antal gånger tidigare som både artist och surfare. Vi ser mycket fram emot att få inspireras av Petters företagsamhet.

 

MODERATOR

Pär Johansson
Moderator under dagen blir ingen mindre än Pär Johansson. En riktig eldsjäl och fantastisk föreläsare. Grundare av och ledare för Glada Hudik-teatern där utvecklingsstörda och normalstörda agerar tillsammans. Pär har blivit flertaligt prisad för sina ledaregenskaper så det är med en varm hand som vi lämnar modererandet av denna dag till Pär.

 

PARTNERS

Dagen arrangeras tillsammans med Varbergs Kommun, Varbergs Sparbank, Företagarna och ett flertal engagerade samarbetspartners som gör evenemanget möjligt. Det är tillsammans med våra medarrangörer som årets tema blivit bestämt.
Vill du bli samarbetspartner till Näringslivsdagen kontakta Niclas för mer information: niclas@nwevent.se

MEDARRANGÖRER:

              

 PARTNERS:

 

ERBJUDANDE

Företagarna Varberg som är medarrangör till Varbergs Näringslivsdag erbjuder både befintliga och nya medlemmar bra erbjudande på biljetter till Varbergs Näringslivsdag:

Nya medlemmar: Nya medlemmar till Företagarna  Varberg bjuds på en kostnadsfri biljett till Varbergs Näringslivsdag värd 1250 kr exkl. moms. Är du inte medlem i Företagarna Varberg ännu så är detta ett perfekt tillfälle att bli det. Som medlem i Företagarna Varberg får du ta del av mycket, här kommer några exempel: Du är med och påverkar politiken, du blir erbjuden bra rabatter, du får delta i flera roliga event lokalt och du kan få juridisk rådgivning med mera. Läs mer om företagarna här. För att ta del av erbjudandet så uppger du att du vill bli ny medlem i företagarna vid anmälan.

Befintliga medlemmar: Är du medlem i Företagarna Varberg så får du köpa biljetter till Varbergs Näringslivsdag för endast 800 kr exkl. moms per biljett, max 2 biljetter per företag. Det är endast ett begränsat antal biljetter som kommer att säljas till detta erbjudandet så först till kvarn gäller här. För att ta del av rabatten uppger du att du är medlem i företagarna vid anmälan.

DETALJER

  • Varbergs Näringslivsdag 2019
  • Datum: 11 april
  • Plats: Arena Varberg
  • UPPDRAGSGIVARE: NW Event

KATEGORI