CASE

VarbergsGalan 2018

19/10 är det dags för historiens bästa gala!

 

Fredagen den 19:e oktober är det dags för årets fest för näringslivet och du är bjuden! VarbergsGalan arrangeras för 14:e året i rad och vi hoppas att det likt förra året blir fullsatt med 750 glada gäster. Detta blir en kväll att mingla, äta & dricka gott, underhållas från scen och framförallt applådera våra duktiga företagare i Varberg framåt. Missa inte detta, gå in och boka era biljetter nu på länken nedan! Vill ni vara med som sponsor till galan kontaktar ni niclas@nwevent.se

 

Mer information om VarbergsGalan:

Kvällen drar igång från 18:30-19:00 med drop-in. Här blir det bubbel, mingel och din chans att fotas vid röda mattan. Vi fortsätter sedan med en god 3-rätters middag under tiden som vi njuter av underhållning och prisutdelningar från scen. Här räknar vi med era applåder för att tillsammans hylla näringslivet i Varberg. När sista priset är utdelat och alla är mätta och belåtna drar festen igång på riktigt. För den som vill är dansgolvet öppet fram till 02:00 och här blir det ett bra drag vill vi lova!

I biljetten så ingår det utöver underhållningen en 3-trerättersmiddag inkl. 3 glas vin/alkoholfritt alternativ samt ett glas välkomstbubbel.  Vill man finns det möjlighet att köpa till dryckesbiljetter för en snabbare hantering under kvällen.

Biljettpris 1195 kr exkl. moms.

 

DETALJER

  • VarbergsGalan 2018
  • 19 okt 2018
  • Arena Varberg
  • UPPDRAGSGIVARE: Företagarna, Varbergs kommun