EVENT

Mässor & Välgörenhet

Förväntningar, glädje och utbyte brukar känneteckna en mässa eller ett välgörenhetsevenemang. Det finns förväntningar från besökarna att hitta just det de letade efter eller kanske något helt annat och förväntningar från utställarna att möta sina kunder och skapa nya kontakter. Det kan finnas förväntningar om en upplevelse och förväntningar om att samla in mycket pengar till det välgörenhetsändamål som man brinner för. Det ligger glädje i luften och alla vill gå därifrån nöjda med just sitt utbyte oavsett om det är en produkt, en ny kund eller känslan av att ha varit med och gjort skillnad. Vi på NW Event tycker det är riktigt spännande att få jobba med dessa projekt och hjälper gärna till med just ert arrangemang. Vi kan hjälpa dig med hela processen från koncept och försäljning till genomförande och utvärdering eller så hjälper vi till med utvalda delar.

CHECKLISTA

Förväntningar
Målsättning
Syfte
Budget
Känsla
Datum
Idéer

CASE

Julmässa med Let´s deal

Home Sweet Home

Home Sweet Home

Än en gång var det dags att arrangera hem & trädgårdsmässan Home Sweet Home. Ett roligt uppdrag som NW Event fått förtroende att genomföra för andra året i rad.

P4 Halland för Världens Barn

Varje år är P4 Halland med och samlar in pengar till Radiohjälpens insamling Världens Barn. Skillnaden i år mot tidigare var att de dessutom skulle sälja ut sitt grammofonarkiv och ville skapa roliga aktiviteter i samband med detta.

Vi är startklara!