KOMMANDE EVENT

Varbergs Näringslivsdag 2020

Varbergs Näringslivsdag – en dag full av inspiration, nätverkande, djup och skratt. Temat är i år: ” Framgång kommer inte av sig själv! – inspireras av vanliga människor med ovanliga karriärer” vilket kommer att genomsyra dagen och föreläsningarna. Allt ifrån att ta sig från golvet till toppen till hur arbetsglädje kan påverka oss och dem runt omkring oss. Vi kommer att få följa med på en resa som handlar om att hitta balansen i livet samt lära oss mera om ledarskap i förändring.

Klockan 09:15 slår vi upp portarna till olika lokaler (max 50 personer på varje plats) och välkomnar er in på ett härligt drop-in mingel med Corona-avstånd. Vill ni hellre följa dagen hemifrån eller kontoret så går det också bra, då hämtar ni ut er goodiebag samt lunchpakt samma morgon hos Coop Breared.

Emma Gunnarsson & Martin Klasson, dagens moderatorer kommer att leda oss genom programmet som ni följer via storbildsskärm. Tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna: Babben Larsson, Thomas Karlsson, Christina Stielli och Fredrik Reinfeldt som alla kommer befinna sig i Varberg inför en mindre publik. Föreläsningarna kommer varvas med en provsmakningslunch där det ges tillfälle att nätverka med varandra på säkert avstånd. Dagen beräknas vara slut ca: 15:15.

INFORMATION

Datum: 10 september
Tid: 09:15- ca 15:15
Plats: Olika platser, information om din lokal skickas på mejl några dagar innan eventet.

Biljettpris: 1200:- exkl. moms (1500:- inkl. Moms) Stort intresse för dagen endast ett fåtal biljetter kvar.

Program: Här kan du se programmet

 

Anmäl dig här
Har du några frågor kring dagen eller är du intresserad av att vara partner så kontakta: niclas@nwevent.se

FÖRELÄSARE

Babben Larsson
En av Sveriges folkkäraste komiker som dessutom är föreläsare, programledare, sångerska, regissör, skådespelare och författare. Babben har många strängar på sin lyra och en intressant karriär. I Babbens föreläsning ”Friskvård a la Babben” blandar hon humor med allvar, fakta, forskning och anekdoter i en underhållande, medryckande och tankeväckande föreläsning om balansen i livet. Vi ser fram emot att få hänföras av Babben i Varberg!

Thomas Karlsson
Det är med glädje vi välkomnar den numera ensamma ägaren till Hallands kanske största framgångssaga, Gekås Ullared. Gekås är ett av Sveriges populäraste resmål. Under 2019 kom 5 miljoner kunder till Gekås för att handla – det är 400 000 fler besökare än Liseberg och Gröna Lund hade tillsammans. Genom åren har Ullared utvecklats till en shoppingdestination med restauranger, boende och aktiviteter. Thomas Karlsson tar oss innanför väggarna på varuhuset alla pratar om. Få har gjort en sådan resa som Thomas har gjort. Han började på golvet som 16-åring och fyllde på livsmedel i butikshyllorna för att sedan avancera till inköpare och delägare, 1991 tog han över Gekås från Göran Karlsson med 6 andra medarbetare. Idag äger han 100% av bolaget.

Christina Stielli
Christina är en raket på föreläsarhimlen. Efter utnämningen till Årets Kvinnliga Talare två år i rad har fler och fler fått upp ögonen för henne och hennes motivationsskapande och underhållande föreläsningar. Christina blandar skratt med djupaste allvar. Sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats och belyser vikten av eget ansvar och tar dig med in i den spännande forskningen om hur vi kan klara av livet lite lättare. Det talas mycket om att ”hitta” olika saker – hitta lugnet, hitta kraften, hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa. Tillsammans! Vi ser fram emot att skapa denna arbetsglädje tillsammans med Christina Stielli under Varbergs Näringslivsdag!

Fredrik Reinfeldt
Vi känner alla till Fredrik Reinfeldt efter hans tid som statsminister i Sverige. Fredrik är en erfaren ledare och rådgivare med mycket kunskap i ryggen. Det som kanske inte alla känner till är att Fredrik också är mycket uppskattad föreläsare som 2016 vann priset ”Årets talare”. Till Varbergs Näringslivsdag kommer Fredrik för att prata om ledarskap i tider av snabb förändring.  Fredrik Reinfeldt tar sin utgångspunkt i globala förändringar för att beskriva hur livet i Sverige och Europa kommer att förändras. Vi är verkligen glada att kunna presentera Fredrik som sluttalare för Varbergs Näringslivsdag 2020!

MODERATORER

Emma Gunnarsson & Martin Klasson
Emma & Martin jobbar till vardags som föredragshållare/utbildare med fokus på att utveckla kund- och medarbetarupplevelser i bolag runt om i Sverige och Europa. Både Emma och Martin med mångårig erfarenhet som ledare i näringslivet bakom sig brinner för vad en positiv och hälsosam företagskultur kan åstadkomma i våra relationer på arbetsplatsen och hur det skapar förutsättning för lönsamma affärer.

Anmäl dig här
Har du några frågor kring dagen eller är du intresserad av att vara partner så kontakta: niclas@nwevent.se

PARTNERS

Dagen arrangeras tillsammans med Varbergs Kommun, Företagarna Varberg och Länsförsäkringar Halland  samt ett flertal engagerade samarbetspartners som gör evenemanget möjligt. Det är tillsammans med våra medarrangörer som årets tema blivit bestämt.

ARRANGÖRER:

 PARTNERS:

Vill du bli samarbetspartner till Näringslivsdagen kontakta Niclas för mer information: niclas@nwevent.se

DETALJER

  • Varbergs Näringslivsdag 2020
  • 10:e september
  • Plats: Arena Varberg
  • UPPDRAGSGIVARE: NW Event