KOMMANDE EVENT

Vi hjälper dig med konferensresan!

Går ditt företag och funderar på vad ni ska hitta på under nästa konferens? Kontakta oss så hjälper vi er! Vi kan hjälpa till med allt från bokning av boende, transport, mat, aktiviteter, föreläsare, programupplägg, underhållning m.m. Ja vi kan helt enkelt hjälpa er med hela konferensresan. Vi har flera tidigare case som ni kan inspireras av eller så hittar vi på något helt nytt tillsammans med er. Kontakta oss så pratar vi vidare!

Här kommer lite sammanfattad inspiration från tidigare konferensresor, vill ni ha fler idéer så kan ni kika in på våra tidigare case:

Hållbarhetsresa till Åre

  

Vi tar nattåget upp till Åre och sparar in på både miljön och ekonomin. Åre är fantastiskt vackert och har massor av möjligheter för konferensresor året runt. Här står naturen i fokus för både upplevelser och restauranger. Vad sägs om aktiviteter som forsränning, Zipline, hundspann, hästridning, vandring, rundturer, downhill, skidåkning med mycket mer. Kontakta oss så kommer vi gärna med ett uppläggsförslag!

 

Wästkustens Mästare

Ett annat häftigt upplägg som vi har är Wästkustens Mästare. Även detta är en konferensresa som går att göra hållbar med tåg till västkusten. Här fokuserar vi på hälsa och teambuilding samt även lite stjärnglans för de som vill lägga till en riktigt Mästarnas Mästare profil som är med under dagen. Bo precis vid havet och upptäck den vackra naturen vid västkusten. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Äventyret i Marbella

Värme och sol får ni i härliga Marbella som endast är några timmar bort med flyg. Kombinerar konferensen med aktiviteter som canyoning, mountainbike, 5-kamp på stranden, tapasrally och mycket mer. Vi hjälper er att styra upp konferensen med transport. boende, aktiviteter, middagar och mycket mer. Hör av er till oss så diskuterar vi era önskemål!

 

 

 

 

 

DETALJER

  • Vi hjälper dig med konferensresan!
  • UPPDRAGSGIVARE: NW Event