REFERENSER

Vårt mål är alltid att ni ska bli 100 % nöjda och därför jobbar vi med en nära kundrelation. Läs gärna några av våra recensioner från tidigare kunder.

Boris Lennerhov

VD, Gekås Ullared

NW Event är väldigt kreativa, noggranna, lyhörda och testar gärna nya grepp som inte många andra gör. De håller mycket god kontakt med kunden och ser till så att vi är överens om allt innan vi går skarpt. Jag kan varmt rekommendera NW Event till ert nästa företagsarrangemang.

Anna Andersson

VD, Varbergs Bildepå

Vi på Bildepån har vid ett par tillfällen haft samarbete med NW Event och upplever att det har varit väldigt lyckade events. Niclas driv och stora kontaktnät har gjort att det varit bra uppslutning och god stämning på eventen.

Peter eklund

VD, HV71

Hv71 har vid ett antal tillfällen anlitat Niclas på NW Event i samband med våra Kick-offer i Varberg. Niclas seriösa bemötande och projektledning före, under och efter eventen är av högsta klass. Vi kan med trygghet lämna våra starkaste rekommendationer.

Dennis Blennskog

Country Manager
Arvato Sweden

Arvato har jobbat med Niclas i olika sammanhang och han är en riktigt bra inspirationskälla när det kommer till event. Niclas har en unik förmåga att skapa intressanta inramningar och aktiviteter som attraherar kunder och andra partners i samband med sådana tillfällen. Jag kan varmt rekommendera andra företag att anlita NW Event!

Alexander Hars

VD, Let's deal

NW Event hjälpte oss att anordna ett utförsäljningsevent för 500 Let’s deal-kunder. Niclas och Amanda är enkla att samarbeta med och guidade oss med trygga händer genom projektet.

Gabriella Cromnow Svensson

Försäljningsansvarig, Viking Line

NW Event – en samarbetspartner med stort personligt engagemang som leverarar upplevelser och event på ett proffsigt sätt.

Vi är startklara!