REFERENSER

Vårt mål är alltid att ni ska bli 100 % nöjda och därför jobbar vi med en nära kundrelation. Läs gärna några av våra recensioner från tidigare kunder.

Tony Grimaldi

VD, Cycleurope

Bästa Niclas och Amanda,
Vi har gått igenom en period av förändring i företaget och ville göra något extra för personalen. Jag kan konstatera att det blev en succé tack vare det upplägg som ni presenterade. Det var tryggt, säkert, roligt och mycket uppskattat av hela personalen.
Vi ser fram emot nya aktiviteter tillsammans!

Charlotta Larsson

Inte nog med att NW Event & Möten gjorde min dag oförglömlig genom att visa prov på hög professionalism, flexibilitet och kreativitet att få till en härlig sommarfest med kort framförhållning. Jag hade tvekat att ställa till en fest i dessa corona-tider men NW Event såg till att vi med smart bordsplacering, val av mingel-mat, sättet att hantera bestick och glas individuellt samt naturligtvis hand-sprit utplacerad gjorde att vi alla kände oss mycket trygga och kunde njuta av att äntligen få umgås och ha kul ihop. Man fyller ju bara 50 år en gång i livet!
Vi hörs!

Jens Petersson

Nätverksansvarig, Varbergs BoIS

I Varbergs BoIS är möjligheten till ett starkt och naturligt nätverkande mellan våra partners en viktig del i deras sponsorinvestering. Normalt sett har vi en naturlig miljö för detta på vår arena, inte minst under våra hemmamatcher. I dessa Covid-19 tider är ju saker annorlunda där vi tvingas spela utan publik och således måste hitta andra vägar för att träffa våra sponsorer. Vår Partner NW-Event har på ett kreativt och smidigt sätt hjälpt oss flytta våra Nätverksevent till en Coronasäkrad miljö där våra partners fått uppleva matcherna digitalt med bonusen att fortfarande kunna skapa starka relationer inom Varbergs BoIS Nätverk.

Louise Lejestrand

Treativ och ordförande i Företagarna

För många av oss företagare i Sverige har de senaste månaderna varit turbulenta med mycket oro och många nya sätt att arbeta mot.
Att då få nätverka och träffa andra företag i samma situation är i denna situation ovärderligt.
Därför bestämde vi, Företagarna Varberg, att våga genomföra fysiska event tillsammans med NW Event.
Som vi vet av tidigare erfarenhet att jobba ihop med Amanda och Niclas, kan man alltid lita på att genomförandet blir genomtänkt och målgruppsanpassat.
Våra två senaste event på Varbergs Gocart och Ästad Vingård blev därför mycket uppskattade hos våra deltagande medlemmar.
Eventen var coronasäkrade från början till slut och för oss som beställare kännes detta mycket tryggt. Detta kan man verkligen kalla säkra events.

Anders Johansson

VD, Fortinova

Hej Niclas & Co. Tack för ett välplanerat och roligt event. I dessa tider är det såklart en utmaning att kunna genomföra denna typ av events och ändå möta allas förväntningar på hur vi som organisation skall bemöta rådande situation. Ni hittade verkligen en bra balans! Hälsa och tacka gänget. MVG🤗 Vi hörs,

Boris Lennerhov

VD, Gekås Ullared

NW Event är väldigt kreativa, noggranna, lyhörda och testar gärna nya grepp som inte många andra gör. De håller mycket god kontakt med kunden och ser till så att vi är överens om allt innan vi går skarpt. Jag kan varmt rekommendera NW Event till ert nästa företagsarrangemang.

Anna Andersson

VD, Varbergs Bildepå

Vi på Bildepån har vid ett par tillfällen haft samarbete med NW Event och upplever att det har varit väldigt lyckade events. Niclas driv och stora kontaktnät har gjort att det varit bra uppslutning och god stämning på eventen.

Peter eklund

VD, HV71

Hv71 har vid ett antal tillfällen anlitat Niclas på NW Event i samband med våra Kick-offer i Varberg. Niclas seriösa bemötande och projektledning före, under och efter eventen är av högsta klass. Vi kan med trygghet lämna våra starkaste rekommendationer.

Dennis Blennskog

Country Manager
Arvato Sweden

Arvato har jobbat med Niclas i olika sammanhang och han är en riktigt bra inspirationskälla när det kommer till event. Niclas har en unik förmåga att skapa intressanta inramningar och aktiviteter som attraherar kunder och andra partners i samband med sådana tillfällen. Jag kan varmt rekommendera andra företag att anlita NW Event!

Gabriella Cromnow Svensson

Försäljningsansvarig, Viking Line

NW Event – en samarbetspartner med stort personligt engagemang som leverarar upplevelser och event på ett proffsigt sätt.

Alexander Hars

VD, Let's deal

NW Event hjälpte oss att anordna ett utförsäljningsevent för 500 Let’s deal-kunder. Niclas och Amanda är enkla att samarbeta med och guidade oss med trygga händer genom projektet.

Vi är startklara!