NW event

Ert drömevent är vårt mål

NW Event & Möten har skapat minnesvärda arrangemang sedan 2014 i alla dess former. 

Kontakta oss

OM OSS

 

Vi har sedan 2014 arrangerat stora och små event - alla med kunden i fokus. Vi utgår från ditt önskemål, adderar vår erfarenhet och kryddar med vårt stora kontaktnät av intressanta föreläsare, proffsiga konferencierer eller fantastiska artister. Hemmaplan eller längre bort - det spelar ingen roll.

Kärnan i NW Event & Möten består av ägare och grundare Niclas Wilhelmsson tillsammans med kollegan Amanda Karlsson som funnits med sedan start. Vi jobbar dessutom med en nära kundrelation, många goda samarbetspartners och leverantörer samt proffsig eventpersonal. 

 

Niclas Wilhelmsson

"Jag ser mig själv som en säljare. Jag gillar att vara med från start med att sälja in eventet och sedan finnas med kunden hela vägen till slutet. När jag brinner för ett projekt, då blir även resultatet bra! Älskar nya utmaningar och att jobba med roliga och intressanta människor och uppdrag."

0709 – 39 19 85
niclas@nwevent.se
VD/Ägare
 

 

CecILIA BOS 

"Att få skapa och genomföra olika event och upplevelser är något fantastiskt att få kunna jobba med varje dag. Det bästa är kreativiteten och mötet med människor i de olika eventen vi skapar".

0723 -20 21 71
cecilia@nwevent.se

 

Amanda Karlsson

"Alla borde få möjligheten att jobba med något som de verkligen älskar! Det gör jag och det är jag så glad för! Jag tror att det allra bästa arbetet utförs när man trivs på sitt jobb, därför kan du känna dig säker när du väljer NW Event & Möten till ditt projekt!"

0706 – 07 09 13
amanda@nwevent.se
Projektledare

 

VÅRT OMRÅDE

 

Vi arrangerar event och teambuildings i Varberg där vi har vårt kontor men arbetar även på andra orter både i Sverige och utomlands. Vi gör event i Kungsbacka, event i Halmstad, event i Falkenberg, event i Laholm, event i Göteborg, event i Stockholm, event i Åre, event i Jukkasjärvi, event i Norge & event i Spanien bl.a. 

 

 

 

Få våra Nyhetsbrev

 

Start porträtt

Vi är nw event & Möten

 

 

Låt oss tillsammans ha roligt på jobbet och skapa magiska möten fyllda med positiv energi! Vi älskar att hitta på nya koncept och skräddarsy event för att det ska passa just er.

 

Varmt välkommen in till oss på en kreativ kopp!

Våra referenser

Referenser BORIS LENNERHOV
Referens:
FD VD, GEKÅS ULLARED

BORIS LENNERHOV

NW Event & Möten är väldigt kreativa, noggranna, lyhörda och testar gärna nya grepp som inte många andra gör. De håller mycket god kontakt med kunden och ser till så att vi är överens om allt innan vi går skarpt. Jag kan varmt rekommendera NW Event & Möten till ert nästa företagsarrangemang.

Referenser TONY GRIMALDI
Referens:
VD, CYCLEUROPE

TONY GRIMALDI

Bästa Niclas och Amanda, vi har gått igenom en period av förändring i företaget och ville göra något extra för personalen. Jag kan konstatera att det blev en succé tack vare det upplägg som ni presenterade. Det var tryggt, säkert, roligt och mycket uppskattat av hela personalen. Vi ser fram emot nya aktiviteter tillsammans!

Referenser Charlotta Larsson
Referens:
Privatperson, 50-års fest

Charlotta Larsson

Inte nog med att NW Event & Möten gjorde min dag oförglömlig genom att visa prov på hög professionalism, flexibilitet och kreativitet att få till en härlig sommarfest med kort framförhållning. Jag hade tvekat att ställa till en fest i dessa corona-tider men NW Event såg till att vi alla kände oss mycket trygga och kunde njuta av att äntligen få umgås och ha kul ihop på lite avstånd. Man fyller ju bara 50 år en gång i livet! Vi hörs!

Referenser Jens Petersson
Referens:
Nätverksansvarig, Varbergs BoIS

Jens Petersson

I Varbergs BoIS är möjligheten till ett starkt och naturligt nätverkande mellan våra partners en viktig del i deras sponsorinvestering. Normalt sett har vi en naturlig miljö för detta på vår arena, inte minst under våra hemmamatcher. I dessa Covid-19 tider är ju saker annorlunda där vi tvingas spela utan publik och således måste hitta andra vägar för att träffa våra sponsorer. Vår Partner NW-Event har på ett kreativt och smidigt sätt hjälpt oss flytta våra Nätverksevent till en Coronasäkrad miljö där våra partners fått uppleva matcherna digitalt med bonusen att fortfarande kunna skapa starka relationer inom Varbergs BoIS Nätverk.

Referenser Anders Johansson
Referens:
VD, Fortinova

Anders Johansson

Hej Niclas & Co. Tack för ett välplanerat och roligt event. I dessa tider är det såklart en utmaning att kunna genomföra denna typ av events och ändå möta allas förväntningar på hur vi som organisation skall bemöta rådande situation. Ni hittade verkligen en bra balans! Hälsa och tacka gänget. MVG! Vi hörs,

Referenser Louise Lejestrand
Referens:
Ordförande, Företagarna Varberg

Louise Lejestrand

Som vi vet av tidigare erfarenhet att jobba ihop med Amanda och Niclas, kan man alltid lita på att genomförandet blir genomtänkt och målgruppsanpassat. Våra två senaste event blev därför mycket uppskattade hos våra deltagande medlemmar. Eventen var coronasäkrade från början till slut och för oss som beställare kännes detta mycket tryggt. Detta kan man verkligen kalla säkra events.

Referenser Anna Andersson
Referens:
Global Sales Director, Vagabond

Anna Andersson

Jag har vid ett par tillfällen haft samarbete med NW Event & Möten och upplever att det har varit väldigt lyckade events. Niclas driv och stora kontaktnät har gjort att det varit bra uppslutning och god stämning på eventen.

Referenser Dennis Blennskog
Referens:
COUNTRY MANAGER, Riverty

Dennis Blennskog

Vi på Riverty har jobbat med Niclas i olika sammanhang och han är en riktigt bra inspirationskälla när det kommer till event. Niclas har en unik förmåga att skapa intressanta inramningar och aktiviteter som attraherar kunder och andra partners i samband med sådana tillfällen. Jag kan varmt rekommendera andra företag att anlita NW Event & Möten!

Referenser Peter Eklund
Referens:
Fd VD, Hv71

Peter Eklund

Hv71 har vid ett antal tillfällen anlitat Niclas på NW Event & Möten i samband med våra Kick-offer i Varberg. Niclas seriösa bemötande och projektledning före, under och efter eventen är av högsta klass. Vi kan med trygghet lämna våra starkaste rekommendationer.

Referenser Alexander Hars
Referens:
Fd VD, Let's deal

Alexander Hars

NW Event & Möten hjälpte oss att anordna ett utförsäljningsevent för 500 Let’s deal-kunder. Niclas och Amanda är enkla att samarbeta med och guidade oss med trygga händer genom projektet.

Referenser Thomas Buza
Referens:
Generalsekreterare, Svenska Bordtennisförbundet

Thomas Buza

Under VM i bordtennis 2018 som spelades i Halmstad och var Hallands största idrottsevent någonsin ansvarade NW Event & Möten för att hålla ihop VIP- och sponsorarrangemangen, en rejäl utmaning med tanke på eventets storlek. Tävlingen lockade deltagare från 120 nationer från hela världen och sågs av cirka 300 miljoner TV-tittare. I samband med evenemanget anordnade NW Event & Möten ett flertal tillhörande aktiviteter, bland annat näringslivsdagen ”Möjligheter med Kina”, som blev en stor framgång och mycket uppskattad. Från Svenska Bordtennisförbundet ger vi de varmaste rekommendationerna, NW Event & Möten är mycket professionella, extremt lösningsfokuserade och väldigt positiva och lätta att jobba med.

Kreera web&design Logo