Föreläsare
Föreläsare

Bjud er personal på inspiration, nya tankebanor skratt, energi och kunskap!

Med en föreläsare i världsklass kan du göra allt detta. Vi på NW Event & Möten har genom åren jobbat med många olika föreläsare. Det finns många riktigt duktiga föreläsare och på denna sida har vi samlat några av  våra favoriter, som alltid fått toppbetyg! Är du intresserad? Kontakta oss så hjälper vi er!

Föreläsare

Ari Riabacke

Fil doktor i risk- och beslutsanalys samt civil ekonom , 5-barnsfar, författare och rådgivare

Med en vetenskapsmans kunskap och en rockstjärnas obotliga törst att möta sin publik är Ari er guide in i framtiden. På ett tankeväckande och mycket underhållande sätt talar han om hur vi ska ta oss an en morgondag som vi vet så lite om, hur vi leder företag och organisationer i en tid då osäkerheten är större än någonsin förr, hur vi skapar grupper & team som presterar på topp och hur vi kan finna nya vägar när inget är som förr – och aldrig kommer bli det igen.

Ari är arbetarpojken som gjort resan från uppväxt i miljonprogramsområde till doktorshatt, han har rest över hela världen, vandrat genom livets mörkaste dalar och över dess vackraste berg. Aris livsresa har skänkt honom gåvan att betrakta livet genom en lins där han ser möjligheter istället för problem, en lins som fått honom att våga mer än de flesta skulle drömma om.

Ari har en helt unik förmåga nå människor i alla typer av organisationer, på alla plan. Han talar både till hjärta och hjärna, han får människor att skratta, tänka, drömma och att gå från ord till handling. Hans teman spänner över ett brett fält, precis som hans utbildningsbakgrund, livserfarenhet och arbete i otaliga företag och organisationer skvallrar om.

Ari har förändrat otaliga människors liv och organisationers framtid – vågar du lyssna?

Ari Riabacke
Christina Stielli

Författare, föreläsare och organisationsutvecklare

Christina – ”Jag blandar skratt med djupaste allvar. Sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats och belyser vikten av eget ansvar och tar dig med in i den spännande forskningen om hur vi kan klara av livet lite lättare. Föreläsningarna syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar och hanterar stress. Vi är varandras arbetsmiljö och när medarbetarna mår bra så mår företaget ännu bättre och kunder, uppdragsgivare och leverantörer påverkas positivt.”

Christina är författare, föreläsare och organisationsutvecklare. Hon har föreläst i många år och började arbeta på skolor med sin föreläsning om sociala medier som riktade sig till elever i mellan- och högstadiet. De senaste åren har hon mött tusentals människor som genomgående gett toppbetyg till en varm och personlig föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt. Det handlar om förhållningssätt och attityder och hur vi väljer att tackla utmaningar och problem.

Vill du boka Christina till ert nästa arrangemang? Hör av er till oss så hjälper vi er! 

Christina Stielli
Pär Johansson

I huvudet på en normalstörd - att bli sedd, behövd och tagen i anspråk

Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär Johansson 1996 Glada Hudik-teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar - hos grundaren, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen.

Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. Hans devis är: det är bättre att vara riktigt bra på en sak än halvdålig på tio. Oavsett om talangen är att stapla konservburkar eller att sjunga som en fågel. Att få visa vad man kan och få uppskattning ger ytterligare växtkraft.

Att hjälpa människor att utvecklas är det mest spännande av alla arbeten, menar han. Det må gälla vem som helst och var som helst, människor med funktionshinder likväl som multinationella företag.

Pär drivs av en stark passion för det han gör, en del skulle kalla det galenskap.

Efter en dryg timme med både skratt och gråt får vi ett kvitto på vad som kan ske om man tänjer på gränserna, trotsar fördomar, tror på människor och ger dem en chans att utvecklas.

För intresseförfrågan hör av dig till oss!

Pär Johansson
Elaine Ekswärd

Retoriker, föreläsare, författare, bloggare och poddare

Elaine – ” Är sig själv, eftersom alla andra är upptagna” Vi ser henne ofta på TV i nyhetsprogram som retorisk expert. Där delar hon med sig av sina kunskaper om hur du ”snackar snyggt” och olika härskartekniker som man kan se upp för. Elaine driver företaget ”Snacka snyggt” så ser du henne inte på TV så kanske du har hört henne? Hon driver nämligen en av Sveriges största poddar och dessutom blogg.

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

I dagens samhälle har många även utmanats av hur man pratar digitalt för att få andra att lyssna. Är du en av dem som famlar här så ska du verkligen lyssna till Elaines nyaste föreläsning: Digitala möten och slagkraftig kommunikation!

Elaine har stor erfarenhet som föreläsare vilket hon också prisats för flertal gånger, däribland priset som Årets Kvinnliga talare.

Vill du också lyssna till Elaine? Hör av dig till oss!

Elaine Ekswärd
Jan Bylund

Föreläsare, komiker, moderator och författare

Jan Bylund, en av de första stå upp komikerna i landet, tar oss med på en underhållande resa i en föreläsning där han talar om hur ni kan få det roligare på jobbet, bli bättre motiverade och personligen känna er både lugnare i en föränderlig arbetsmiljö, men även kunna gapskratta åt saker som dyker upp.

Jans vana från stå upp scener, tv-program och otaliga företagsarrangemang kommer att ge er inspiration, men även idéer hur er arbetsplats kan bli bättre för dig och dina medarbetare. Vikten av att ge beröm – Jan får ju till exempel applåder när han kommer till jobbet (och när han går hem, dvs kliver av scenen). Men det är även viktigt att du själv vet var du står i en organisation, vem du är i andra människors ögon och vad du kan. Både i din yrkesroll och som privatperson.

Kan man kombinera tryggheten och stoltheten som berömmet ger med en stärkt självinsikt, blir du en kraft att räkna med! En person som inte väjer för omorganisationer, nya krångliga datasystem, vattenskada eller en plötslig laktosintolerans…

Men det kanske viktigaste är nog att få skratta. Riktigt hjärtligt!

”Jan Bylund hade ett tydligt budskap med mycket humor, och det var ett lyckat format från början till slut. Jan var mycket inspirerande och väckte mycket tankar hos oss.” – Referens från tidigare kund

Vill du också underhållas av Jan så hör av dig till oss! 

Jan Bylund
Tina Thörner

Entreprenör, föreläsare, coach & motivatör

Tina Thörner känner vi nog alla till som en av Sveriges mest framgångsrika rallyprofiler. Värmländskan har under karriären som kartläsare tagit bl.a. tre VM guld och vunnit två världscuper i Rally Raid. Utöver motorsporten så har Tina många järn i elden. Hon är en riktigt entreprenör och är race-director för FIA SmartDrivingChallenge i 144 länder, hon coachar, föreläser och skriver böcker.

Tina har kommit att bli en av Sveriges mest populära föreläsare och har uppdrag i hela världen. Genom sina gedigna utbildningar - vid sidan om sitt uppdrag som en av världens främsta kartläsare - mixar hon kunskaper och erfarenheter med sina utmaningar och upplevelser från motorsporten och applicerar dessa i livet.

Gemensamt för Tinas olika föreläsningar är att de har en unikitet att verkligen sortera bort det oviktiga och kliva in i ämnets kärna, direkt. Hon mixar foton, film och musik i ett härligt tempo. Här kommer det "lyftas på en och annan sten" - vilket berör, ger insikter och tar fram viljan att skapa verktyg för att hantera både sig själv och andra. Man kommer laddas med energier och glädje för att kunna sprida växtkraft i tider av utmaning.

Tina är en drivkraft att räkna med, vill du vet mer? Kontakta oss! 

Tina Thörner

Kommande event

Varbergs Näringslivsdag
Kommande event
Varbergs Näringslivsdag
12/09/24

Tidigare events

Wästkustens Mästare Open
Teambuilding

Wästkustens Mästare Open

Dodgeball
Teambuilding

Dodgeball

VarbergsGalan 2024
Jubileum & Gala

VarbergsGalan 2024

Varbergs Största After Work
Fest

Varbergs Största After Work

SommarSpelen
Teambuilding

SommarSpelen

Wästkustens Mästare - Light
Teambuilding

Wästkustens Mästare - Light

Padelzone Varberg
Teambuilding

Padelzone Varberg

Varbergs Största After Work 2022
Projektledning

Varbergs Största After Work 2022

Hållbarhetsdagen Halland
Projektledning

Hållbarhetsdagen Halland

Underhållning
Boka föreläsare underhållning

Underhållning

Profiler
Boka föreläsare underhållning

Profiler

Kick-off till ICEHOTEL
Konferens & Kick-off

Kick-off till ICEHOTEL

Invigningskalas
Fest

Invigningskalas

The Amazing Team Race
Teambuilding

The Amazing Team Race

Pandemin
Teambuilding

Pandemin

Jakten på Skratten
Teambuilding

Jakten på Skratten

Tivoli 5-kamp
Teambuilding

Tivoli 5-kamp

Magisk 50-årsfest
Fest

Magisk 50-årsfest

Föreläsare
Boka föreläsare underhållning

Föreläsare

Bokningssystem
Projektledning

Bokningssystem

LAG-VM i bordtennis
Projektledning

LAG-VM i bordtennis

20-årsjubileum med känsla
Jubileum & Gala

20-årsjubileum med känsla

Säkra Events
Projektledning

Säkra Events

Galornas Gala
Jubileum & Gala

Galornas Gala

VarbergsGalan
Jubileum & Gala

VarbergsGalan

Blomstrande trädgårdsfest
Fest

Blomstrande trädgårdsfest

Världsrekord i champagneprovning
Projektledning

Världsrekord i champagneprovning

30-årsjubileum i en förvandlad lagerlokal
Jubileum & Gala

30-årsjubileum i en förvandlad lagerlokal

Wästkustens Mästare
Teambuilding

Wästkustens Mästare

Solig utlandskonferens
Konferens & Kick-off

Solig utlandskonferens

Hållbarhetsresa till Åre
Konferens & Kick-off

Hållbarhetsresa till Åre

Visa fler +
Kreera web&design Logo