CASE

Varbergs Näringslivsdag

Nu får äntligen Varberg en egen inspirations -och näringslivsdag! Markera torsdagen den 11 maj i era kalendrar för detta får ni inte missa. En dag full av inspiration, nätverkande och skratt. Klockan 10.30 slår vi upp portarna till Sparbankshallen och välkomnar er in på ett härligt mingel och en tidig provsmakningslunch. Maria Lundqvist, dagens konferencier kommer att leda oss genom programmet och vi vågar lova ett och annat skratt! Tillsammans kommer vi att få lyssna till och inspireras av de fantastiska föreläsarna: Yngve Bergqvist, Pär Holmgren, Laila Bagge,  Ari Riabacke och Göran Persson. Dagen rundas av med en After Work från 17:40-19:15 där det bland annat bjuds på en passande dryck och överraskningar. Se affischen här

INFORMATION

Datum: 11 maj
Tid: 10:30-19:15 (AW 17:40-19:15)
Plats: Sparbankshallen, Varberg

Biljettpris: 1200 kr exkl. moms.
Åldersgräns 18 år.

KONFERENCIER

 

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist har många strängar på sin lyra och är bland annat en helt superb konferencier. Genom sin populära TV-karaktär Sally fick hon en särskild plats i svenska folkets hjärtan. Denna dag kommer hon för att ta Varberg med storm och lotsa oss igenom programmet på bara hennes vis.

FÖRELÄSARE

Göran Persson

Göran Persson var Sveriges statsminister 1996-2006 och sitter idag med i styrelsen för det bolaget som äger RC Hisservice i Varberg, som nyligen blev uppköpta. En av Sveriges genom tiderna bästa talare.

Ari Riabacke

Ari Riabacke är filosofie doktor i risk- och beslutsanalys. Han är en underbar föreläsare som på ett mycket humoristiskt sätt får oss att tänka till hur vi skall fatta rätt beslut. En av Sveriges kanske
roligaste föreläsare idag.

Laila Bagge

Att blicka framåt och att våga misslyckas är några av Laila Bagges framgångsfaktorer. En inspirerande talare med massor av inspiration och erfarenhet.

Yngve Bergqvist

Yngve Bergqvist är grundare till ishotellet i Jukkasjärvi. Det är känt för att vara världens största hotell av is och snö. Hotellet, som spänner över cirka 5 500 m2, är byggt av snö och is från Torne älv. En fantastisk resa och en mycket rolig föreläsare med humor och värme.

Pär Holmgren

Med 20 år som meteorolog på SVT i bagaget jobbar idag Pär Holmgren på heltid med hållbarhetsfrågor som naturskadespecialist på Länsförsäkringar. Pär sprider sina kunskaper inom miljö-, klimat- och humanitära frågor som aktiv föreläsare, författare och debattör.

SAMARBETSPARTNERS 

            

                             

                               

DETALJER

  • Varbergs Näringslivsdag
  • 11 maj 2017
  • Sparbankshallen
  • UPPDRAGSGIVARE: NW Event