EVENT

Fest & Afterwork

Efter en slitsam arbetsvecka tycker vi att man ibland kan unna sig en riktig brakfest. Eller varför inte ta med kollegorna på en After Work? Vi skapar fester och After Works utöver det vanliga. NW Event gillar det där lilla extra och hoppas att alla går hem med ett leende på läpparna, och trots diverse minnesluckor så får man vara med om en oförglömlig kväll. Vi följer med från idé till genomförande om så önskas och ser till att din fest blir lite lite bättre än vad du faktiskt hade tänkt från början.

CHECKLISTA

  • Förväntningar
  • Målsättning
  • Budget
  • Antal deltagare
  • Tid och plats
  • Tema
  • Känsla
  • Idéer

CASE

Varbergs Största After Work

Møteplassen Superevent

Vårmingel Bildepån

Varbergs Största After Work med världsrekord!

Vad roligt det vore om vi kunde slå världsrekord i champagneprovning tänkte vi, och så blev det!

Misstagens Mästare Företagarna

Ofta så pratas det om framgångar, men det man brukar lära sig mest av är sina misstag

AW @ Surfers

Under VarbergsGalan 2015 gick det prestigefyllda priset Årets Företagare till Surfers Paradise. Detta ville vi naturligtvis uppmärksamma och arrangerade därför en After Work i deras lokaler.

Varbergs Största After Work

Stor, större, störst! Om det fanns ett större ord skulle vi använda det, Varbergs minst sagt största after work lever upp till sitt rykte. I år bjöd vi på vinprovning och mat i italiensk anda.

After Work med Hajtum

För tredje året i rad har vi på uppdrag av Företagarna firat ”Årets Företagare” med en härlig After Work.

Varbergs Största After Work

Varberg Största After Work är tillbaka för fjärde året i rad, denna gång med spanska influenser. Under kvällen kommer ni bjudas på ett glas vin samt fantastiska smakprover från Coop och deras leverantörer samt Fiskeexporten.

Varbergs Största After Work

För femte året i rad arrangerar vi Varbergs kanske roligaste AW! Även i år är vi på härliga Societén med förra årets succé ”Låt oss dansa”.

Vi är startklara!