EVENT

Konferens, Kick-off och Resor

Personalen är den viktigaste resurs man har som företag. Se till att ta hand om dem väl. Vi på NW Event hjälper gärna till med detta. Låt oss vara med och planera er nästa konferens, kick-off eller resa. Vi har mängder av idéer och en hel del erfarenhet på vad man kan hitta på, och diskuterar gärna fram ett bra koncept tillsammans med er. Ni kan välja om ni vill att vi ska ha hand om hela processen eller utvalda delar. Varför inte utmana varandra i vår populära aktivitet Wästkustens Mästare där samarbete och “Team Sprit” sätts i fokus, upplev lagkänslan som innebandystaden Varberg kan ge er eller häng med oss till den solsäkra staden Puerto Banus där vi får uppleva ett riktigt äventyr tillsammans. Läs mer om våra färdiga koncept eller kontakta oss så tar vi fram något som passar just er.

CHECKLISTA

  • Förväntningar
  • Målsättning
  • Adrenalinnivå
  • Budget
  • Antal deltagare
  • Datum
  • Idéer

CASE

BEWi Cup

Träningsresa med Företagarna

Mingelkryssning med PRO & SPF

BEWi Cup

Vi vill tacka BEWi Group för att vi fick vara med och planera ert ledningsevent här i Varberg. En inspirerande kick-off fylld av intressanta föreläsningar, fantastiska spaupplevelser, god mat och kämparglöd.

Mingelkryssning med PRO & SPF

Tillsammans med Viking Line, PRO och SPF arrangerade vi en mingelkryssning för seniorer.

Äventyrsresa till Puerto Banus

Till Etikhus personal anordnade vi en fartfylld resa till soliga Puerto Banus i Spanien. Här fick de njuta av den goda maten, stränderna och hamnen.

Wästkustens Mästare

Tillsammans med NW Event satte vi ihop ”Wästkustens Mästare”. Grenar som verkligen fick fram både tävlingsmänniskan samt lagbygget. Vi kunde inte bli mer nöjda. Högsta betyg!

Wästkustens Mästare – mini

Första gången vi arrangerade Wästkusten Mästare var det 160 personer som deltog, men konceptet funkar naturligtvis även för mindre grupper och vi anpassar oss alltid efter kundens behov.

Singelkryssning

För fjärde året i rad arrangerade vi en Singelkryssning på Viking Cinderella. Kul att få träffa alla förväntansfulla singlar och vi hoppas att några även fann kärleken ombord.

Jakten på skatten

Jakten på skatten är en teambuilding aktivitet som både passar för den lilla privatgruppen som det medelstora företaget. Konceptet är sammansatt av roliga tävlingar som leder fram till den avslutande skattjakten på stranden.

Vi är startklara!