VI SKAPAR DE EVENTS NI BARA DRÖMT OM
EVENT I ALLA DESS FORMER, STORA SOM SMÅ, HELA PROCESSEN ELLER UTVALDA DELAR.

VÅRT MÅL ÄR ALLTID ATT NI SKA BLI 100% NÖJDA.

Kontakta oss
Wästkustens Mästare
SommarSpelen
Varbergs Näringslivsdag
Kick-off till ICEHOTEL
Dodgeball
Hållbarhetsresa till Åre
LAG-VM i bordtennis
Bokningssystem

satsa på personalen

 

 

Skapa en framgångsrik arbetskultur med teambuildings!

Teambuilding är en viktig del av att skapa en framgångsrik arbetskultur där medarbetare trivs och samarbetar effektivt. Genom att investera i teambuilding kan du öka produktivitet, minska stress och förbättra kommunikationen mellan dina anställda. Vi på NW Event & Möten hjälper er gärna med er nästa teambuildingsaktivitet. Kontakta oss så berättar vi mer!

vi är redo för ert nästa event

 

Att fira framgångar i jobbet ökar motivationen och skapar vi-känsla!

Våra tjänster

VarbergsGalan 2024
VarbergsGalan 2024
Tjänster

Jubileum & Gala

 

Att fira framgångar kan öka motivationen och vi-känslan. När det är dags att sätta på sig finkläderna och fira något tillsammans är vi gärna med och arrangerar evenemanget. Den stora fördelen här är att du får vara gäst på din egna fest, så luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet. Vi har arrangerat allt från stora galor med över 700 gäster till mindre jubileum.

Föreläsare
Föreläsare
Tjänster

Boka föreläsare / underhållning

 

Boka några av Sveriges bästa föreläsare, underhållare och profiler via oss! Med en expert på området så förhöjs verkligen upplevelsen. Vi har haft förmånen att få jobba med många inspirerande / kunniga / underhållande / magiska och härliga personer genom åren som vi arrangerat events. Här kan du se några av våra favoriter som vi gärna kan rekommendera till ert nästa arrangemang. Hör av er till oss vid intresse. 

Kick-off till ICEHOTEL
Kick-off till ICEHOTEL
Tjänster

Konferens & Kick-off

 

Ni håller säkert med oss om att personalen är den viktigaste resursen som finns på företaget. Just därför är det av betydelse att alla känner sig uppmärksammade och att man får till en bra vi-känsla i teamet. Vi på NW Event & Möten hjälper gärna till med detta genom att planera er nästa konferens eller kick-off. Vi har mängder av idéer och erfarenhet på vad man kan hitta på, och diskuterar gärna fram ett bra koncept tillsammans med er!

Varbergs Största After Work
Varbergs Största After Work
Tjänster

Fest

 

Fyller du 25, 50 eller 75 år? Eller du kanske inte fyller år alls men ändå känner att det är dags för en riktig fest, då har du kommit rätt! Vi skapar fester och tillställningar utöver det vanliga. För visst ska man fira så väl det lilla som det stora! Vi hjälper er gärna med idéer och upplägg för ett lyckat arrangemang så att du själv kan fokusera på det viktiga, att få njuta av festen!

Wästkustens Mästare Open
Wästkustens Mästare Open
Tjänster

Teambuilding

 

Teambuilding i företag tycker vi borde vara lika självklart som årsredovisningen. Vi har flera färdiga koncept för teambuildning som vi gärna underhåller er med! Allt från Wästkustens Mästare till The Amazing Team Race. Alla våra teambuildingskoncept är från början framtagna för specifika kundevent, så har du ett speciellt önskemål om teambuilding så hjälper vi er gärna att skapa det åt er! 

Hållbarhetsdagen Halland
Hållbarhetsdagen Halland
Tjänster

Projektledning

 

Vi älskar att hitta på nya grejer och skräddarsyr gärna ert arrangemang för att det ska passa just er. Om du har en idé eller behöver inspiration så är du varmt välkommen in till oss på en kreativ kopp. Vi kan hjälpa dig med helhetsarbetet kring evenemanget eller en utvald del. Allt från sponsring, införsäljning, bokningssystem och marknadsföring till planering, genomförande och utvärdering. Hör av dig så berättar vi mer! 

Start porträtt

Vi är nw event & Möten

 

 

Låt oss tillsammans ha roligt på jobbet och skapa magiska möten fyllda med positiv energi! Vi älskar att hitta på nya koncept och skräddarsy event för att det ska passa just er.

 

Varmt välkommen in till oss på en kreativ kopp!

Referenser BORIS LENNERHOV
Referens:
FD VD, GEKÅS ULLARED

BORIS LENNERHOV

NW Event & Möten är väldigt kreativa, noggranna, lyhörda och testar gärna nya grepp som inte många andra gör. De håller mycket god kontakt med kunden och ser till så att vi är överens om allt innan vi går skarpt. Jag kan varmt rekommendera NW Event & Möten till ert nästa företagsarrangemang.

Referenser TONY GRIMALDI
Referens:
VD, CYCLEUROPE

TONY GRIMALDI

Bästa Niclas och Amanda, vi har gått igenom en period av förändring i företaget och ville göra något extra för personalen. Jag kan konstatera att det blev en succé tack vare det upplägg som ni presenterade. Det var tryggt, säkert, roligt och mycket uppskattat av hela personalen. Vi ser fram emot nya aktiviteter tillsammans!

Kreera web&design Logo
Kreera web&design